Nog meer epoxy.

 In onze regio germania komt twee keer per jaar de 'Schadstoffmobil' langs. Vrij vertaald: de alles-wat-je-zeker-nooit-mag-zuipen-camionette.

En nu sta ik daar met nog een halve fles epoxy giethars. Dat spul werd geproduceerd, verpakt, gekocht, verstuurd. En nu zou ik dat weggooien, lees: ze kunnen er mee doen wat ze willen, het is niet meer mijn probleem.

Foei.

Milieubewust zoals ik nu eenmaal ben, en dat weet intussen de halve wereldbevolking, heb ik besloten deze kiessakkerie te integreren in objecten die, wie weet, in een Museum voor Nutteloze Voorwerpen de mensheid zullen overleven. Wat de neopostcoronaarcheologen/astrologen  er zullen  uit afleiden laat ik over aan hun eigenste fantasie. Misschien ontdekken ze dat dit mysterieuze voorwerp wel degelijk het apocalyptische zwart gat afbeeldt, omringd door 2 blauwe Avatar ringen. 

De meer Down-to-Earth wetenschappers zullen natuurlijk onmiddelijk doorhebben dat dit astrale waarzeggersobject niet tot de Nôtre-Dame behoorde maar het gevolg was van een wamoekerandersmeedoen.


Linde, leisteen en epoxy. Ø23cm x H3.5cm